Sisältöön »

Tekopa Oy tarjoaa luotettavaa ja laadukasta koneistuspalvelua 30 vuoden kokemuksella

Valmistamiemme tuotteita

Karkkilassa, Högforsin ruukkialueella sijaitseva Tekopa Oy on asiakaslähtöinen ja ketterä koneistamo. Parikymmenen ammattilaisen voimin palvelemme asiakkaitamme asiantuntevasti ja tehokkaasti jo 30 vuoden kokemuksella. Valmistamme monipuolisia tuotteita erilaisista metalleista sekä muoveista, yksittäiskappaleista aina suursarjoihin asti. Laajan ja monipuolisen n. 20 cnc-koneen kapasiteetin ansiosta toimimme joustavasti ja kustannustehokkaasti asiakkaan ehdoilla.

 
 

Arvomme

Täsmällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme aidosti sinua varten.

 

Turvallinen

Turvallinen

Haluamme tarjota työntekijöillemme turvallisen ja terveellisen työympäristön, jossa panostamme työvälineisiin ja työskentelytapoihin.

Eettinen

Eettinen

Organisaatiomme yhteiset arvot ja periaatteet edistävät eettistä toimintaamme. Annamme työyhteisössämme myönteistä palautetta onnistumisista ja osaamme iloita niistä.

Kannustava

Kannustava

Parasta työyhteisössämme on motivoitunut ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen kokee olevansa tärkeä. Sama päämäärä ja tavoitteet saa meidät huippusuorituksiin.

Oikeudenmukainen

Oikeudenmukainen

Sitoudumme olemaan työntekijöitämme kohtaan oikeudenmukaisia ja kohtelemme kaikkia tasavertaisesti.

Positiivinen

Positiivinen

Iloinen ja positiivinen ilmapiirimme on merkittävä voimavaramme, jolla on suuri vaikutus työhyvinvointiimme ja työssä viihtymiseemme. Olemme ylpeitä työntekijöidemme pitkistä työsuhteista.

Avoin

Avoin

Meille itsestäänselvyys on rehti ja avoin toiminta asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitämme kohtaan.

 
 

Sinun suunnittelema. Meidän valmistama.

Lähetä viestiä oheisella lomakkeella, haluamme tarjota parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

 

Jätä tämä tyhjäksi