Eurometalli julkaisi artikkelin Tekopan kehityksestä:

Alihankintakonepaja Te­kopa Oy on ottanut vajaan parin vuoden aikana mittavia kehitysaskeleita. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä vetovastuun ottivat yrityksessä pitkään työskennelleet toimitusjohtajan vastuut viime vuoden helmikuusta asti kantanut Marianne Vepsäläinen sekä tuotantopäälliköksi nimitetty Jarno Hell­gren. Uuden kaksikon komennossa Tekopa on laittanut alulle merkittäviä kehityshankkeita, josta ensimmäisenä koneinvestointina tänä kesänä hankittiin rivistöön uusi Quaser MV214P -koneistuskeskus.

Vuonna 1995 toimintansa aloittanut Tekopa Oy on edelleen Virtasen ja Suntioisen perheen omistuksessa, mutta vetäjiensä ikäännyttyä oli aika siirtää vastuut nuoremmille osaajille.
– Vaikka meillä kummallakin, minulla ja Jarnolla, oli pitkä taival kuljettuna Tekopan palveluksessa, vetovastuun ottaminen oli suuri muutos. Kyllä asiat hieman yöuniinkin hiipivät – miten jatkossakin saamme yrityksen menestymään ja 13 osaavaa työntekijäämme työllistettyä. Vaikka siihen heti alkumetreille tuli korona-aikakin, homma on lähtenyt hyvin liikkeelle. Koronan alussa töitä oli yllättävänkin hyvin, mutta kesäloman jälkeen oli pieni hieman seesteisempi jakso. Pian syksyllä tilanne alkoi taas piristymään, ja sen jälkeen on ollut todella hyvin töitä. Tälläkin hetkellä tilauskantaa on jopa kuukausiksi eteenpäin, mikä on melko harvinaista alihankintasektorilla, iloitsee toimitusjohtaja Marianne Vepsäläinen.

Lue koko artikkeli Eurometallin nettisivuilta, tai Eurometalli -lehdestä.